Välj en sida

ERBJUDANDE

30 % rabatt på hytten upp till kategori Seaview Komfort samt 50 % rabatt på bussanslutning*.

Eller ring 08-702 72 00 och uppge kod SAM2HDNB

*Rabatt gäller endast priser på ord. 21-timmarskryssning med avresa 20-27 februari 2020. Begränsat antal platser. Åldersgräns 23 år utan målsman.


Birka Cruises fartyg avgår från Stadsgårdsterminalen i Stockholm kl.17.00 och tillbaka 14.00 dagen efter. Anslutningsbussar avgår dagligen från ett 80-tal orter runt om i Sverige.

Möt Snövit, dvärgarna och den onda drottningen i Snövit – The Musical!

Låt oss ta dig med till sagans magiska värld i ett musikaläventyr för stora och små. Möt Snövit, den onda drottningen och alla dvärgarna i en sagolik berättelse med mycket humor, skratt och medryckande musik.

Skolloven innebär mysig familjetid ombord. Ta med familjen på en minisemester med massor av bus och kul för både små och stora kryssare. Njut av sol och värme på terrassen, plaska i poolen eller flossa på familjediscot.

Birkas maskot Bianka och hennes kompisar Skeppsråttorna finns såklart på plats och hittar på ett gäng upptåg. Dessutom blir det familjekamp, pyssel, spel, godis och film. För de lite större barnen ordnar vi pingisbord, fotbollsspel, WiFi och Xbox Kinect.

Bäst av allt – ni får 21 värdefulla familjetimmar tillsammans.